28 martie 2024
Bărbat din Bălteni, dispărut în Bucureşti, găsit mort la Medicina Legală

Bărbat din Bălteni, dispărut în Bucureşti, găsit mort la Medicina Legală

Moartea unui bărbat de 53 de ani, din Bălteni, Conţeşti, ridică multe semne de întrebare. Omul a plecat la cumpărături, în Capitală și n-a mai fost de găsit.

Rudele au intrat la bănuieli, au reclamat dispariția, iar luni au aflat cu stupoare că ar fi fost victima unui accident de circulație. Fără ca cineva din poliție să îi anunțe – deși putea fi făcută o legătură între decedat, după autopsie, și semnalmentele pe care, cu siguranță, anchetatorii le aveau înregistrate în sistem.

Văduv de doi ani de zile, omul îngrijea patru copii. O familie amărâtă, de altfel. Sâmbătă și-a anunțat rudele că pleacă la București.

Aurel Mihai, ginerele: “El a zis că pleacă la cumpărături, unde s-a dus nu ştiu. Noi, îngrijoraţi că n-a venit la până la 4, ne-am alarmat. Am simţit că ceva s-a întâmplat, am sunat la 112 şi ne-a spus să aşteptăm, să mergm cu buletinul că îl da în urmărire. Cei de la medicină legală au spus că s-a produs un accident, a fost călcat de maşină.”

Familia susține că a sunat la 112 și a reclamat dispariția la mai multe secții de poliție din București. Sperau că omul va fi căutat şi vor primi veşti.

Gina Mihai, fiica bărbatului dispărut: “Trebuia să îl caute de sâmbătă, de când a murit. Nu ne-au zis nimic, au spus că îl caută, dar nu l-au căutat. L-au omorât şi nu au zis nimic, poliţia e de vină, poliţia trebuia să ne anunţe.”

Adrian Goman, nepotul bărbatului dispărut: “Noi vrem să aflăm adevărul, cine a dat peste el cu maşina, cine l-a omorât. Am sunat la secţia 1, 2, 4, 5 şi nu ne-a zis nimeni nimic.”

Gabriel Goman, rudă a bărbatului dispărut: “Oamenii sunt amaraţi, băieţii au umblat prin tramvaie, trenuri, la secţia 25, prin canale. Azi au mers la morgă. Da, e tata. Ni s-a spus că l-a călcat o maşină, dar nu ştim nimic.”

Legiștii de la INML au confirmat decesul bărbatului, în urma unui accident rutier. Identitatea a fost, cel mai probabil, necunoscută.

Totuși, Poliția ar fi trebuit să compare datele de după autopsie cu informații despre dispăruți, din sistem. Exact asta reclamă rudele omului… că nu s-ar fi întâmplat.

Marius Buga, Pro TV: “Revoltate, rudele cer acum explicaţii autorităţilor pentru că, deşi spun că au sesizat de mai bine de 48 de ore dispariţia, nimeni nu le-a dat niciun răspuns, iar în cele din urmă au aflat că ar fi fost victima unui accident de circulaţie mortal.”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial