Bărbat, de 34 de ani, din Dragomirești, reținut după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani | TargovisteNEWS

Bărbat, de 34 de ani, din Dragomirești, reținut după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani

batu1Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Dragomirești, a fost reținut de polițiști după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani.

“La data de 4 mai a.c., politistii din cadrul Sectiei nr. 4 de Politie Rurala Dragomiresti au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor in varsta de 9 ani, a fost victima unui viol. In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat principalul banuit in persoana unui barbat de 34 de ani, din Dragomiresti.

In sarcina acestuia s-a retinut ca la data de 4 mai, dar si in cursul lunii aprilie a.c., prin constrangere ar fi determinat minorul sa intretina acte sexuale cu el. Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca astazi, 5 mai, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua sub coordonarea si supravegherea procurorului de caz”, a precizat IPJ Dâmbovița.