Bărbat, de 34 de ani, din Dragomirești, reținut după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani | TargovisteNEWS

Bărbat, de 34 de ani, din Dragomirești, reținut după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani

batu1Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Dragomirești, a fost reținut de polițiști după ce ar fi batjocorit copilul unei verișoare, un minor, de 9 ani.

“La data de 4 mai a.c., politistii din cadrul Sectiei nr. 4 de Politie Rurala Dragomiresti au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor in varsta de 9 ani, a fost victima unui viol. In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat principalul banuit in persoana unui barbat de 34 de ani, din Dragomiresti.

In sarcina acestuia s-a retinut ca la data de 4 mai, dar si in cursul lunii aprilie a.c., prin constrangere ar fi determinat minorul sa intretina acte sexuale cu el. Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca astazi, 5 mai, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua sub coordonarea si supravegherea procurorului de caz”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]