23 aprilie 2024

Băleni – Femeie trimisă după gratii!

www.mariusbuga.ro_images_gratiiO femeie, pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au depistat şi reţinut  o femeie, de 35 de ani, din localitate, pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Femeia a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 6 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 218 alin 3 lit c) şi f) din Codul Penal.

Poliţiştii au procedat la introducerea celei în cauză în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţelui Dâmboviţa .

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitiePoliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Moreni au oprit în trafic pentru control un autovehicul condus de un bărbat, de 51 de ani, din localitate. 

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial