20 aprilie 2024
Băleni – Copil de 7 ani, în stare gravă după ce a fost atacat de un câine ciobănesc

Băleni – Copil de 7 ani, în stare gravă după ce a fost atacat de un câine ciobănesc

cop2Incident dramatic, sâmbătă seara, în județul Dâmbovița. Un copil în vârstă de 7 ani și bunica lui, de 71 de ani, au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost atacaţi de un câine ciobănesc.

copFemeia și nepotul ei au mers în vizită la unchiul băiatului, iar când au intrat în curtea acestuia, animalul s-a repezit şi l-a muşcat de mai multe ori pe cel mic.

cop3Bunica a încercat să îşi apere nepotul, însă câinele a atacat-o şi pe ea.

Gravul incident s-a petrecut în comuna Băleni, când bătrâna și nepotul au venit în vizită la unchiul băiatului. Când a deschis poartă, cel mic s-a îndreptat spre casă, fără să realizeze că spre el venea agresiv câinele ciobănesc care apără curtea.

cop1Sandu Voicu, proprietarul câinelui: ”Băiatul a venit în curte, n-a strigat, nu nimic, s-a dus aproape de cățel și l-a pus jos. L-a zgâriat la pulpă acolo. Da, la cap e zgâriat, da nu la față. N-a făcut niciodată la nimeni, dar nu l-a cunoscut, a intrat în curte.

Când a văzut că animalul îl rănește grav pe copil, bunica a sărit în apărarea lui. Atunci câinele a atacat-o și pe ea.

cop5Proprietarul câinelui spune că este prima dată când animalul reacționează atât violent. Susține că îl ține legat în lanț și că nu îl știa agresiv. Polițiștii l-au luat însă la secție pentru audieri. Între timp, rudele sunt îngrijorate pentru starea copilului

cop4Băiatul și bunica lui au fost preluați cu ambulanțele și transportați la Spitalul județean de urgență din Târgoviște. În stare mai gravă, cel mic a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar în acest moment se află sub stricta supraveghere a medicilor.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat în acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial