19 aprilie 2024

Azi, la Târgovişte, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi!

www.mariusbuga.ro_images_bursatComunicat de presă

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi – oportunitate pentru a cunoaşte piaţa muncii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizeză vineri, 26 septembrie 2014, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul se desfăşoară la nivel naţional, iar în judeţul Dâmboviţa, va avea loc la Târgovişte, în incinta Clubului Studenţilor, începând cu ora 10.00.

La acţiune sunt invitaţi cei interesaţi să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV, să identifice locul de muncă care i se potriveşte, dar să se şi informeze din materialele puse la dispoziţie despre serviciile gratuite oferite de AJOFM Dâmboviţa.

La data de 15 septembrie 2014, în baza de date a instituţiei noastre, erau înscrişi 2177 de absolvenţi din anul curent, din care 244 au finalizat o formă de învăţământ superior, 1725 învăţământ liceal, iar 208 alte forme de învăţământ.

Din totalul de 2177 de absolvenţi înscrişi, 1334 primesc deja indemnizaţie de şomaj.

Activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante, se află în plină desfăşurare. Până astăzi, 25 de agenţi economici au confirmat participarea la Bursă cu un număr de 156 de locuri de muncă.

Angajatorii pot transmite ofertele de muncă şi pe adresa de e-mail a instituţiei, respectiv :ajofm@db.anofm.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial