28 martie 2024

Azi, la biblioteca din Târgovişte – „Mama – simbol al tuturor începuturilor”

mameLuni, 9 martie 2015, ora 1330, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va fi organizat evenimentul „Mama – simbol al tuturor începuturilor”, în cadrul proiectului „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”.

Coordonatorii proiectului: Chebac Claudia şi Rusu Raluca.

Participă:

–       elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecar Florentina Tiţa;

–       voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

–       membrii Clubului pensionarilor activi din cadrul Fundaţiei Andrei.

 

Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014.

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial