Autorităţile din Dâmboviţa şi-au adus aminte de sinistraţii de la Văleni şi Glodeni | TargovisteNEWS

Autorităţile din Dâmboviţa şi-au adus aminte de sinistraţii de la Văleni şi Glodeni

vale1Comunicat de Presă

În ziua de 3 iulie a.c., la sediul Instituției Prefectului, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (C.J.S.U.).
În cadrul ședinței s-au adoptat două hotărârii privind;
valesuplimentarea cantităților de ciment și var alocate, de către guvern, cetățenilor afectați de alunecările de teren din comuna Văleni-Dâmbovița
alocarea materialelor de construcție necesare celor 8 gospodării afectate de alunecările de teren din satul Gușoiu, comuna Glodeni.
aglo6Propunerile pentru promovarea, cu solicitudine, a hotărârilor de guvern impuse de soluționarea situației din cele două localități au fost depuse, spre avizare și promovare, în ședință de guvern.
aglo4Membrii C.J.S.U au fost informați asupra situației constatate în localitățile afectate de inundațiile înregistrate la începutul lunii iulie, în județul Dâmbovița.
După finalizarea activităților de evaluare a pagubelor înregistrate la infrastructura rutieră (poduri, podețe, sectoare de drumuri județene și comunale) va fi convocată o nouă ședință C.J.S.U Dâmbovița pentru analizarea notelor de constatare prezentate și formularea propunerilor de sprijin guvernamental.

aglo7Compartimentul de Comunicare

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]