Autorităţile din Dâmboviţa şi-au adus aminte de sinistraţii de la Văleni şi Glodeni | TargovisteNEWS

Autorităţile din Dâmboviţa şi-au adus aminte de sinistraţii de la Văleni şi Glodeni

vale1Comunicat de Presă

În ziua de 3 iulie a.c., la sediul Instituției Prefectului, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (C.J.S.U.).
În cadrul ședinței s-au adoptat două hotărârii privind;
valesuplimentarea cantităților de ciment și var alocate, de către guvern, cetățenilor afectați de alunecările de teren din comuna Văleni-Dâmbovița
alocarea materialelor de construcție necesare celor 8 gospodării afectate de alunecările de teren din satul Gușoiu, comuna Glodeni.
aglo6Propunerile pentru promovarea, cu solicitudine, a hotărârilor de guvern impuse de soluționarea situației din cele două localități au fost depuse, spre avizare și promovare, în ședință de guvern.
aglo4Membrii C.J.S.U au fost informați asupra situației constatate în localitățile afectate de inundațiile înregistrate la începutul lunii iulie, în județul Dâmbovița.
După finalizarea activităților de evaluare a pagubelor înregistrate la infrastructura rutieră (poduri, podețe, sectoare de drumuri județene și comunale) va fi convocată o nouă ședință C.J.S.U Dâmbovița pentru analizarea notelor de constatare prezentate și formularea propunerilor de sprijin guvernamental.

aglo7Compartimentul de Comunicare

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]