Au venit încă de la 7 dimineaţa să voteze! “E foarte important, dacă suntem neglijenţi şi lăsăm la voia întâmplării, se alege praful!” | TargovisteNEWS

Au venit încă de la 7 dimineaţa să voteze! “E foarte important, dacă suntem neglijenţi şi lăsăm la voia întâmplării, se alege praful!”

votp1Nici nu se crapase de ziua cand primii votanti au mers la urne in sectiile de votare din Targoviste.

Chiar daca afara era lapovita, frig si inca intuneric, cei cu simt civic au tinut mortis sa isi exprime dreptul constitutional inca din primele minute dupa ora 7.

Cei mai multi dintre ei erau pensionari, insa nici tinerii nu au facut exceptie

votpCRISTIANA PUIESCU, alegător: “Sa vin si termin intai cu datoria mea si dupa aceea sa ma apuc de ce am de facut. E foarte important, daca suntem neglijenti si lasam la voia intamplarii se alege praful! Trebuie. Pentru mai bine, pentru siguranta, ca tarisoara asta sa nu mai fie vanduta. Suntem atatia romani care au plecat pentru mai bine, mai bine vin aici, ca au din ce si cu ce”

votp4ADRIAN MARIŢA, alegător: “Trebuie sa invatam de la alegerile trecute ca neiesind la vot situatia a ajuns in tara destul de jalnica. Acum am venit sa o facem cu mana noastra. Sa speram ca va fi mai bine, desi n-am mari asteptari. Nu stiu cum se va repara si cat de repede…”

votp3soţii ANICA şi ION GHINDĂ, “Doamna Anica, cu ce ganduri ati venit, doamna, la 7 dimineata la vot? Cu ganduri bune!”

votp2Sotul – “Cu ganduri bune, sa votam un presedinte care sa ne reprezinte in lume”

votp8In judetul Dambovita au fost infiintate 433 de sectii de votare, iar pe listele de vot sunt inscrise 425.838 de persoane

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]