29 martie 2024

Au început Zilele Cetăţii Târgovişte! Paradă spre viitor, culoare şi bucate delicioase!

paraAer de sărbătoare în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte. Weekendul acesta sunt sărbătorite cu fast zilele cetăţii, iar de la festival nu lipsesc paradele stradale, bucatele alese şi muzica.

para1În ritmuri de fanfară, sute de copii de la şcolile din Târgovişte, dar şi din comunităţile de bulgari sau greci, au defilat pe străzile din Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. zilec2Printre participanţi s-a numărat şi LORELAI, câştigătoarea „Românii au talent”.

zilec7LORELAI, câştigătoarea Românii au talent: “Foarte frumos, ma bucur ca fac parte din aceasta parada! La multi ani, tuturor targovistenilor!”

zilec4De la sărbătoare nu puteau lipsi bucăţele delicioase. Copiii au poftit la plăcinte, în timp ce părinţii au ales fripturile pe grătar, micii sau fasolea cu ciolan.

zilec3Iar după o porţie sănătoasă de fasole cu afumătura, a venit rândul distracţiei.

zilec8MARIUS BUGA, corespondent Pro TV – “Timp de trei zile, Vechea Cetate va fi în sărbătoare, cu jocuri, dansuri, concursuri şi multe tradiţii”

zilec5CRISTIAN STAN, primarul mun.Târgovişte – “Avem concerte, avem spectacole pentru copii, competitii sportive, tot ceea ce este interesant pentru oameni”

 

Momentul cel mai aşteptat va fi duminică seară, când pe scenă din parcul Chindia este aşteptat Goran Bregovic şi orchestra sa.

zilec1MIRCEA SILAGHI, actor Teatrul Tony Bulandra Târgovişte – “Targovistea are o mostenire culturala fantastica si e pacat sa treci prin viata fara sa afli de ea, mai ales daca esti roman”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial