Au găsit un portofel pierdut şi au furat banii de pe card | TargovisteNEWS

Au găsit un portofel pierdut şi au furat banii de pe card

www.mariusbuga.ro_images_bancomatfBănuiți de furt, identificați de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de către un bărbat de 80 de ani, din Cucuteni, cu privire la faptul că, la data de 23 octombrie a.c., și-a pierdut portofelul pe raza localității Moțăieni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 19 ani, care ar fi găsit portofelul pierdut și ar fi sustras de pe un card bancar al bărbatului 650 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

În cazul pierderii sau furtului unui card bancar, polițiștii le recomandă cetățenilor să anunțe de îndată banca emitentă pentru a bloca acel card.

De asemenea, vă recomandăm să nu păstrați codul pin scris alături de card.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]