Au găsit un portofel pierdut şi au furat banii de pe card | TargovisteNEWS

Au găsit un portofel pierdut şi au furat banii de pe card

www.mariusbuga.ro_images_bancomatfBănuiți de furt, identificați de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de către un bărbat de 80 de ani, din Cucuteni, cu privire la faptul că, la data de 23 octombrie a.c., și-a pierdut portofelul pe raza localității Moțăieni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 19 ani, care ar fi găsit portofelul pierdut și ar fi sustras de pe un card bancar al bărbatului 650 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

În cazul pierderii sau furtului unui card bancar, polițiștii le recomandă cetățenilor să anunțe de îndată banca emitentă pentru a bloca acel card.

De asemenea, vă recomandăm să nu păstrați codul pin scris alături de card.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]