24 aprilie 2024

Au fost prinși hoții care au spart mai multe case din Braniștea

batt4Trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținute de polițiștii din Titu

La data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani, din comunele Branistea si Gura Sutii, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Din cercetarile efectuate a reieșit că, în cursul lunii februarie 2020 și mai 2020, cei in cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele unor persoane.

Totodata, în această după-amiază polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza localitatilor Branistea și Gura Sutii, la persoanele banuite de comiterea faptelor. Bunurile sustrase au fost identificate și recuperate in totalitate, urmând să fie predate persoanelor vatamate.

De asemenea, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Racari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetarile, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerii acestora la răspundere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial