Au fost prinşi hoţii care au dat atacul în discoteca din Corbii Mari | TargovisteNEWS

Au fost prinşi hoţii care au dat atacul în discoteca din Corbii Mari

hoti-cmPolițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr.10 Poliție Rurală Petrești au documentat activitatea infracțională a 3 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Doi dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea de măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 31 martie – 7 aprilie a.c., cei în cauză ar fi sustras mai multe instrumente muzicale din incinta fostei discoteci de pe raza localității Corbii Mari.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]