18 aprilie 2024

Au făcut EXCES, nu glumă! Cu ce viteză i-au prins polițiștii dâmbovițeni pe acești șoferi!

www.mariusbuga.ro_images_maspol1Peste 140 de conducători auto, sancţionaţi pentru exces de viteză

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi ai formaţiunilor de profil, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice.

Acţiunile poliţiştilor au avut drept scop depistarea, identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă prevederile legale, în principal prin depăşirea limitei legale de viteză.

În urma abaterilor depistate în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 231 de sancţiuni contraveţionale a căror valoare se ridică la 34 000 de lei. 144 de conducători auto au fost amendaţi pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar alţi 31 pentru neportul centurii de siguranţă, ori utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, fără a fi prevăzut cu sistem tip „mâini libere”.

Totodată, poliţiştii au retras 5 certificate de înmatriculare şi au reţinut 3 permise de conducere, dintre care 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 1 pentru efectuarea neregulamntară a manevrei de depăşire.

Prin acţiunile desfăşurate, poliţia dâmboviţeană urmăreşte reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză şi încurajarea participanţilor la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial