Atmosferă de poveste la Târgovişte! Vechea Cetate de Scaun, luminată ca-n basme | TargovisteNEWS

Atmosferă de poveste la Târgovişte! Vechea Cetate de Scaun, luminată ca-n basme

Webp.net-resizeimage (2)Peste o mie de târgovişteni au fost prezenţi, seara trecută, în centrul oraşului, acolo unde s-a dat startul sărbătorilor de iarnă.

Webp.net-resizeimage (3)Conducerea primăriei, prichindeii, părinţii şi bunicii s-au bucurat de aprinderea bradului de Crăciun, dar şi a ornamentelor viu-colorate.

Webp.net-resizeimage (1)Cei mici i-au răsplătit pe cei mari cu cântecele şi poezii, iar în schimb au primit ropote de aplauze.

Webp.net-resizeimageDin 13 decembrie, Moş Crăciun va fi prezent în Orăşelul copiilor, unde va aduce mii de cadouri tuturor fetiţelor şi băieţeilor care ascultă de părinţi şi au avut rezultate bune la şcoală sau la grădiniţă.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]