ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6! | TargovisteNEWS

ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6!

serv“Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste functioneaza la sediul de pe Bulevardul Unirii, nr. 24-26, parter (fostul corp B2 al Universitatii Valahia, restituit Primariei).
In noua locatie, au fost deja primite sute de cereri pentru eliberarea unor carti de identitate,  inregistrare a nasterilor, inregistrare a unor decese si au fost depuse actele in vederea oficierii a unor casatorii.
serv1Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste deserveste cetatenii municipiului nostru, dar si locuitorii comunelor Aninoasa, Baleni, Comisani, Dobra, Doicesti, Gura Ocnitei, Lucieni, Nucet, Ocnita, Persinari, Raciu, Razvad, Sotanga, Tatarani, Ulmi si Vacaresti”, a anuntat primarul Daniel Stan.

Life-Style

Târgovişte – „MARTIRI AI LUI HRISTOS”

Asociaţia LITERATA organizează marţi, 15 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” (Târgovişte, str. Stelea, nr. 2), conferinţa cu tema „MARTIRI AI LUI HRISTOS”. Invitatul special al evenimentului este părintele ieromonah Grigorie Benea, stareţul mănăstirii „Sf. 40 de Mucenici – Memorial Gherla”, care va face o expunere cu privire la [...]