ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6! | TargovisteNEWS

ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6!

serv“Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste functioneaza la sediul de pe Bulevardul Unirii, nr. 24-26, parter (fostul corp B2 al Universitatii Valahia, restituit Primariei).
In noua locatie, au fost deja primite sute de cereri pentru eliberarea unor carti de identitate,  inregistrare a nasterilor, inregistrare a unor decese si au fost depuse actele in vederea oficierii a unor casatorii.
serv1Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste deserveste cetatenii municipiului nostru, dar si locuitorii comunelor Aninoasa, Baleni, Comisani, Dobra, Doicesti, Gura Ocnitei, Lucieni, Nucet, Ocnita, Persinari, Raciu, Razvad, Sotanga, Tatarani, Ulmi si Vacaresti”, a anuntat primarul Daniel Stan.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]