ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6! | TargovisteNEWS

ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6!

serv“Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste functioneaza la sediul de pe Bulevardul Unirii, nr. 24-26, parter (fostul corp B2 al Universitatii Valahia, restituit Primariei).
In noua locatie, au fost deja primite sute de cereri pentru eliberarea unor carti de identitate,  inregistrare a nasterilor, inregistrare a unor decese si au fost depuse actele in vederea oficierii a unor casatorii.
serv1Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste deserveste cetatenii municipiului nostru, dar si locuitorii comunelor Aninoasa, Baleni, Comisani, Dobra, Doicesti, Gura Ocnitei, Lucieni, Nucet, Ocnita, Persinari, Raciu, Razvad, Sotanga, Tatarani, Ulmi si Vacaresti”, a anuntat primarul Daniel Stan.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]