ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6! | TargovisteNEWS

ATENŢIE! Târgovişte – Serviciul de eliberare a buletinelor s-a mutat în micro 6!

serv“Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste functioneaza la sediul de pe Bulevardul Unirii, nr. 24-26, parter (fostul corp B2 al Universitatii Valahia, restituit Primariei).
In noua locatie, au fost deja primite sute de cereri pentru eliberarea unor carti de identitate,  inregistrare a nasterilor, inregistrare a unor decese si au fost depuse actele in vederea oficierii a unor casatorii.
serv1Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste deserveste cetatenii municipiului nostru, dar si locuitorii comunelor Aninoasa, Baleni, Comisani, Dobra, Doicesti, Gura Ocnitei, Lucieni, Nucet, Ocnita, Persinari, Raciu, Razvad, Sotanga, Tatarani, Ulmi si Vacaresti”, a anuntat primarul Daniel Stan.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]