Atenţie la ce haine vă cumpăraţi! De ce au fost amendaţi doi tineri din Târgovişte | TargovisteNEWS

Atenţie la ce haine vă cumpăraţi! De ce au fost amendaţi doi tineri din Târgovişte

2Articole vestimentare cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi
O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat duminică, 7 iulie a.c., în Piața Bărăției din municipiul Târgoviște, două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârstă cuprinsă între 30 și 35 de ani au fost găsite mai multe articole vestimentare (îmbrăcăminte și încălțăminte sport) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul