19 aprilie 2024
Atenţie ce şi de unde cumpăraţi! Ce au descoperit jandarmii la Târgovişte

Atenţie ce şi de unde cumpăraţi! Ce au descoperit jandarmii la Târgovişte

Webp.net-resizeimage (1)Faptele de comerț ilicit, sancționate de jandarmi

Mai multe produse cosmetice contrafăcute au fost confiscate  de către jandarmii dâmbovițeni în apropierea unui complex comercial din municipiul Târgovişte.
O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în zona complexului Pavcom două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani au fost găsite 16 parfumuri contrafăcute.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 500 lei pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial