29 martie 2024
ATENŢIE! ACCES INTERZIS în Parcul Mihai Bravu din Târgovişte!

ATENŢIE! ACCES INTERZIS în Parcul Mihai Bravu din Târgovişte!

parcmComunicat de presă

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care au dus la căderi masive de precipitaţii tronsonul dintre podul Teiş şi Podul Mihai Bravu a fost afectat. Astfel, facem apel la toţi locuitorii municipiului Târgovişte să evite zona respectivă, care, în momentul de faţă, nu mai prezintă siguranţă.

În acest moment, accesul în parcul Mihai Bravu, pe tronsonul podul Teiş – Podul Mihai Bravu, este interzis, pe termen nelimitat, pentru consolidarea malurilor, care au avut de suferit din cauza ploilor căzute pe teritoriul municipiului nostru în ultimul timp, dar şi pentru că râul Ialomiţa a ieşit din matcă.

Menţionăm că zona afectată va fi marcată, delimitată şi semnalizată corespunzătoar graţie Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei pentru Administrarea Patrimoniului Public.

Pentru a veni în sprijinul celor care încearcă remedierea cât mai rapidă a acestei situaţii delicate, facem, încă o dată, apel la cetăţenii Târgoviştei să dea dovadă de spirit civic şi să evite, în perioada următoare, zona amintită.

                                                                      Biroul de presă al Primăriei Târgovişte

parcm1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial