19 martie 2024
Atacantul de la Flacăra Valea Mare a fost bătut pe teren de câţiva fotbalişti de la Zăvoiu

Atacantul de la Flacăra Valea Mare a fost bătut pe teren de câţiva fotbalişti de la Zăvoiu

Webp.net-resizeimageNu este prima dată când luăm atitudine față de violențele de pe stadioanele de fotbal din Dâmbovița. În ligile inferioare , a cincea și a șasea, locul unde jucătorii vin să practice fotbalul strict de plăcere, banii fiind adeseori insuficienți pentru supraviețuirea echipei, darmite pentru remunerarea fotbaliștilor, se întâmplă totuși cele mai multe incidente nedorite.

Ieri, un astfel de incident a avut loc la Zăvoiu, unde echipa locală Flacăra Zăvoiu a primit vizita celor de la Flacăra Valea Mare. Minutul 40 al primei reprize, la scorul de 0-0, avea să aducă în prim plan fața urâtă a fotbalului, când după o ciocnire între atacantul celor de la Valea Mare și portarul celor de la Zăvoiu, a rezultat o intervenție mai mult decât nesportivă din partea gazdelor, portarul și alți doi coechipieri lovindu-l in cap și în gura pe sportivul legitimat la Valea Mare, Ionuț Mușeu.

Culmea este că toate acestea s-au petrecut în prezența secretarului AJF DÂMBOVIȚA, Dorin Nistor venit la meci nu în calitate oficială ci pentru a monitoriza calitatea arbitrajului. Deși în teren incidentul s-a soldat doar cu câte un cartonaș galben pentru jucătorii ambelor echipe, Comisia de Competiții și Disciplină din cadrul AJF DÂMBOVIȚA, ce se va întruni joi, promite a face dreptate și a tăia in carne vie în vederea înlăturării pe viitor a unor astfel de incidente nedorite.

În cazul de față a fost anunțat și un echipaj de poliție de la secția rurală Mătăsaru, care s-a deplasat la stadion in vederea restabilirii ordinii. Sportivul agresat a primit îngrijiri medicale la spitalul de urgență din Târgoviște, urmând ca după obținerea certificatului de medicina legală sa fie înaintată o plângere pe numele agresorilor. Oaspeții acuză de asemenea faptul că pe tot parcursul meciului ar fi fost înjurați de către oficialii celor de la Zăvoiu, fapt ce este de asemenea sancționabil conform regulamentului in vigoare. Sperăm ca pe viitor în fotbal să rămână numai microbiștii adevărați și sportivii pur sânge, iar specimenele sălbatice însetate de violență să ajungă unde le este locul.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial