Atac violent într-un magazin din centrul oraşului Moreni | TargovisteNEWS

Atac violent într-un magazin din centrul oraşului Moreni

atacmAtac violent surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin din Moreni. Un agent de pază de 59 de ani a fost snopit în bătaie de un individ pe care l-a surprins în timp ce încerca să părăsească magazinul cu un coş de produse furate.

Alertaţi de colegii victimei, poliţiştii l-au încătuşat pe suspect.

atacm2Bătaia a avut loc noaptea, căci magazinul funcţionează nonstop. Individul coborâse cu liftul, pe furiş, în subsolul magazinului, în speranţa că va găsi o cale de ieşire nesupravegheată.

atacm1În imagini se vede cum individul îl loveşte cu brutalitate pe agent până când acesta nu mai mişca. Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu fracturi de craniu.

atacm3Soția paznicului: ”Era plin de sânge, era pierdut în priviri, l-am întrebat ce s-a întâmplat, n-a ştiut să mi spună. Fiind în tura de noapte, a surprins un individ furând şi când a vrut să îl imobilizeze l-a agresat.”

atacm4Poliţiştii l-au reţinut pe agresor şi au descoperit apoi că suspectul mai are şi alte dosare penale pentru fapte comise cu violenţă.

Impresionaţi de cele întâmplate, câţiva dintre colegii agentului de pază vor să-şi dea demisia.

Magistraţii au decis că suspectul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]