19 aprilie 2024
ATAC SÂNGEROS la Costeşti Vale! O femeie, de 35 de ani, înjunghiată în piept de soţul ei!

ATAC SÂNGEROS la Costeşti Vale! O femeie, de 35 de ani, înjunghiată în piept de soţul ei!

atac3Disputa cu final sangeros, in Dambovita! O femeie de 35 de ani, din Costesti Vale, a fost injunghiata de sot si a ajuns cu rani grave la spital.

A scapat de moarte, spune ea, doar pentru ca lama cutitului s-a rupt. Barbatul era furios pentru ca nu ii trimitea suficienti bani, din Italia, si a izbucnit atunci cand sotia a revenit in tara. Dupa atac, individul a reusit sa fuga si este cautat acum de politie.

Femeia a plecat din tara in urma cu 5 ani si a lasat copiii – un baiat de 13 ani si o fata de 17 – in grija sotului. Pentru ca nu trimitea sume mari de bani acasa – spune ea – barbatul ar fi inceput sa fie violent cu fiica lor. Asa ca s-a intors in tara, sa ia masuri. Individul a rabufnit insa intr-un mod salbatic.

atac2Laura Vasile, victima: “Am venit sa imi iau copiii sa stea cu mine, au tata foarte violent. Si el a venit sa ma taie, sa ma omoare.”

In timp ce agresorul a reusit sa fuga, victima a fost transportata la spitalul judetean din Targoviste.

Dr. Elena Firoiu, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste: “Pacienta prezinta multiple leziuni, plagi injunghiate, la nivelul hemitoracelului stang, anterior, posterior si lateral.”

atac1Cunoscutii nu sunt straini de neintelegerile dintre cei doi soti.

Mihaela Marin, cumnata victimei: “Problema a fost a banilor, de cand ea a refuzat sa ii mai trimita bani. A vrut sa ii trimita saptamanal cate 50 de euro saptamanal si n-a vrut sa ii primeasca.”

Alexandru Nae, vecin: “Am inteles ca el ar fi fost suparat pentru ca n-a adus banii la el, care a venit din Italia. Si a venit peste ea, cu cutitul, a fortat-o sa ii dea banii.”

Rudele spun ca individul era furios si pentru ca femeia urma sa angajeze un avocat ca sa castige custodia copiiilor in instanta.

atacVasilica Petre, matusa victimei: “Fata lui, o maltrata, o chinuia, mama ei auzind din Italia ce s-a intamplat, ca e fata fugita, a venit acasa sa vada care e situatia, sa reclame la politia, sa ia copiii. A mai venit cu o seara inainte, a amenintat-o.”

Daniela Petre, verisoara victimei: “Ea a spus, nu vreau sa ma mai impac cu tine, sunt satula de teroarea pe care am trait-o, ne despartim.”

Femeia a ramas acum internata in sectia de chirurgie toracica a spitalului din Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial