Aşa va arăta stadionul din Târgovişte! Când va fi gata | TargovisteNEWS

Aşa va arăta stadionul din Târgovişte! Când va fi gata

stadion“Am facut o vizita in teren la santierul care vizeaza modernizarea stadionului municipal „Eugen Popescu”.
⚽️Practic vom avea o arena fotbalistica cu totul noua la Targoviste, echipata cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga.
stadion1⚽️Pana la sfarsitul anului, vor fi ridicate fundatiile, va incepe montarea tribunei noi, vor fi confectionati stalpii pentru nocturna si vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturna, echipamente antiseismice, echipamente de incalzire/racire/ventilatie, acoperis, scaune, sistem drenaj si incalzire gazon, etc.) astfel incat anul viitor constructia sa decurga foarte rapid.
⚽️Lucrarile se vor finaliza in prima parte a anului viitor, iar targovistenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania”, a dat asigurari primarul Cristian Stan.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]