28 martie 2024
Ariston a donat 26 de boilere unor şcoli şi grădiniţe din Dâmboviţa

Ariston a donat 26 de boilere unor şcoli şi grădiniţe din Dâmboviţa

Webp.net-resizeimageCrucea Roșie Română și Ariston Thermo România continuă și în această toamnă, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acțiuni,  şi anul acesta  câteva mii de elevi,preşcolari şi persoane asistate în centre sociale  din Dâmboviţa vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor și cetrelor cu boilere performante donate de Ariston Thermo România. Un număr de 26  de boilere având capacități între 30 și 100 de litri, au  ajuns la Dâmboviţa ,  iar  Crucea Roşie Dâmboviţa   le-a donat în unități de învățământ și centre locative.

Suntem de părere că nimeni nu ar trebui să fie privat de simplul acces la apă caldă menajeră, cu atât mai mult copiii sau vârstnicii. Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din Dâmboviţa ”, a declarat Raul Pavelescu, director Crucea Roșie Dâmboviţa.

Acțiunea companiei pe plan local face parte din inițiativa globală Ariston Comfort Challenge, prin care compania și-a propus să aducă confortul chiar și acolo unde acesta pare greu de atins.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial