20 aprilie 2024
Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante unor elevi din județul Dâmbovița

Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante unor elevi din județul Dâmbovița

Webp.net-resizeimagePentru a susține educația on-line în perioada pandemiei, joi, 14 mai 2020, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante unor elevi din județul Dâmbovița. Acestea au fost achiziționate cu ajutorul preoților de la parohii și al mânăstirilor din Eparhia noastră.
În valoare de 126.000 lei, tabletele au abonament gratuit la internet pe o perioadă de un an și au fost oferite în special elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, care au rezultate excepționale la învățătură și provin din familii cu situație defavorizată. Elevii au fost recomandați de directorii de școli prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și de preoții de la parohii, în colaborare cu profesorii de Religie.
Reamintim că Arhiepiscopia Târgoviștei, prin Sectorul Social-Filantropic și Misionar, a oferit bunuri și servicii, de la debutul pandemiei, în valoare de 610.736 lei, de care au beneficiat 7.285 de persoane, fiind implicați în buna reușită a activităților filantropice un număr de 1.314 voluntari și preoți.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial