17 aprilie 2024
Arhiepiscopia Târgoviște susține că a oferit daruri de peste două miliarde de lei, de sărbători

Arhiepiscopia Târgoviște susține că a oferit daruri de peste două miliarde de lei, de sărbători

daruri-arhCu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Eparhia noastră, cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului și Anului Nou, prin contribuția Centrului Eparhial și a parohiilor, s-au desfășurat numeroase proiecte social-filantropice, în valoare de 256.000 lei.
Astfel, au fost oferite materiale igenico-sanitare, articole de menaj, alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerii, dulciuri și rechizite tuturor centrelor sociale din județul Dâmbovița, au fost ajutați numeroși credincioși cu nevoi medicale grave sau urgente, ori cu probleme materiale deosebite și au fost sprijinite proiecte social-filantropice, educaționale și misionar-culturale, în diferite localități ale județului, prin intermediul parohiilor.
De asemenea, au fost oferite daruri bolnavilor internați în spitalele din Eparhia noastră, cu acest prilej având loc, în cele mai multe cazuri, și câte un concert de colinde. La majoritatea parohiilor, au fost acordate ajutoare materiale credincioșilor defavorizați sau aflați în situații de viață complexe.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial