Aproximativ 10.000 de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Dâmbovița | TargovisteNEWS

Aproximativ 10.000 de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Dâmbovița

www.mariusbuga.ro_images_petardePolițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat pe raza municipiului Târgoviște două persoane în timp ce dețineau 6.037 de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehniști și pe care intenționau să le comercializeze către diverși cumpărători.

De asemenea, polițiștii din Găești au surprins un bărbat și o femeie în timp ce dețineau și ofereau spre comercializare, ilegal, 2.060, respectiv 1.756 de petarde și baterii pe bază de amestecuri pirotehnice.

Alți doi tineri care dețineau și foloseau fără drept 94 de obiecte pirotehnice au fost depistați de polițiștii din Moreni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acele articole pirotehnice au fost achiziționate de la un bărbat.

Cele 9.947 de articole pirotehnice au fost indisponibilizate, iar pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru nerespectarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]