28 martie 2024

Anunţ de la Poliţia Dâmboviţa

ipjdbCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

În conformitate cu prevederile art. 9, alin. (1) din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, în cazul în care solicitarea de informaţii implică realizarea de copii de pe documentele deţinute de autoritatea sau instituţia publică, costul serviciilor de copiere este suportat de solicitant, în condiţiile legii.

Așadar, potrivit prevederilor Ordinului 157/2016 pentru aprobarea costului serviciului de copiere a documentelor solicitate în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în Ministerul Afacerilor Interne, costul serviciului de copiere a documentelor solicitate în temeiul Legii nr. 544/2001, în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, suportat de solicitant este aferent unei operaţiuni tehnice de copiere, după cum urmează:

a) 0,5 lei per pagină, alb-negru, pentru informaţii şi imagini disponibile pe hârtie format A4 sau inferior;

b) 0,6 lei per pagină, alb-negru, pentru informaţii şi imagini disponibile pe hârtie format A3.

Plata serviciilor de copiere se poate realiza la casieria Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sau în contul RO70TREZ2715032XXX003103 deschis la Trezoreria Municipiului Târgoviște (CUI 4279790).

După plata serviciilor de copiere a documentelor solicitate solicitantul trebuie să se prezinte la sediul I.P.J Dâmbovița pentru înmânarea documentelor cerute.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial