Anunț – Concurs pentru un post de asistent social | TargovisteNEWS

Anunț – Concurs pentru un post de asistent social

arht2Concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent social

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI,

cu sediul în Târgoviște, Strada Mihai Bravu, nr. 11, Județul Dâmbovița, organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent social-studii superioare, în cadrul Centrului Social Creștin din municipiul Târgovişte.

 

Candidații trebuie să depună, la sediul Arhiepiscopiei Târgoviștei, până la data de 10 ianuarie 2019, un dosar care să cuprindă:
1. CERERE adresată Inaltpreasfintitului Părinte Mitropolit Nifon
2. COPIE ACTE STUDII
3. CERTIFICAT DE NAȘTERE.
4. COPIE C.I
5. CERTIFICAT BOTEZ
6. CV
7. CAZIER
8. ADEVERINȚĂ MEDICALĂ

Condiţii de participare:
- studii superioare de specialitate;
- cunştinţe operare PC;
- Abilităţi, calităţi, aptitudini necesare: iniţiativă şi creativitate, capacitate de adaptare la munca în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza în data de 11.01.2019, ora 10.00.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Arhiepiscopiei Târgoviștei, situat în municipiul Târgovişte, str. Mihai Bravu, nr 11, județul Dâmbovița, Tel. 0786 586 151

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]