28 martie 2024
Aninoasa – Ce surprize extraordinare vor fi la “Zilele Culturii”!

Aninoasa – Ce surprize extraordinare vor fi la “Zilele Culturii”!

zile-aniPentru al 14-lea an consecutiv, în comuna dâmbovițeană Aninoasa se organizează “Zilele Culturii”. Anul acesta vine cu două noutăți absolute: un concert simfonic şi o “bătaie” cu pudră colorată pentru copii.

   Vineri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, în sala-amfiteatru a Centrului Cultural Aninoasa va avea loc concertul extraordinar  “Armonii de toamnă”. Orchestra simfonică “Muntenia”, a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, dirijată de Daniel Jinga va oferi publicului pagini de popularitate, iar tenorii Florin Georgescu şi Liviu Indricău, precum şi soprana Irina Baianț vor aduce emoție artistică veritabilă.
   Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 10:00, se va desfăşura spectacolul “Bucurii pentru copii”, cu Trupa “Junior Super-Show”. Cei mici vor avea bucuria întâlnirii cu personaje de poveste, vor cânta, vor dansa şi – în premieră pentru județul Dâmbovița – vor realiza o “bătaie” cu pudră colorată.
   Va avea loc şi tradiționala “Noapte de poezie de la Mănăstirea Viforâta”. Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa, vă invită la trei zile de cultură şi de divertisment la Aninoasa!
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial