29 martie 2024

Angajații de la Cromsteel nu renunță la grevă

cromst„Nici ajutorul cerut autorităţilor nu a avut efect. Consiliul de Administraţie nu a răspuns. Noi am solicitat o discuţie. Aşa se procedează. Dar de data aceasta nu putem. Nu avem răspuns.

Considerăm că, în acest caz, cineva ne pune beţe-n roate. Credem că, pe undeva, informaţia este blocată. Avem multe argumente să credem asta, dar mergem înainte. Şi putem să le arătăm toate documentele pe care le-am trimis.

Am folosit chiar şi adresa din reţeaua de socializare publică a patronului. Am făcut nenumărate demersuri şi în toate limbile: în italiană, engleză, română, inclusiv imagini de la proteste, imagini care vorbesc de la sine despre nemulţumirea oamenilor.

În acest fel sperăm să reuşim să avem răspuns şi o discuţie. Am reluat pichetările. Până acum nu s-a schimbat nimic. Şi oamenii au decis prin semnătură să rămână în grevă. Nu ştim cât va mai dura protestul acesta, dar semnăturile de grevă sunt până vineri, 13 aprilie. Tot pentru vineri vom aviza şi o altă acţiune de protest la poarta fabricii, aceasta pentru cazul în care nu se va găsi o soluţie până atunci”, spune liderul sindical Nicolae Dragodănescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial