Andreea Esca și Știrile Pro Tv, urmărite ieri de 3 milioane de telespectatori! | TargovisteNEWS

Andreea Esca și Știrile Pro Tv, urmărite ieri de 3 milioane de telespectatori!

Intoarcerea Andreei Esca la pupitrul Stirilor Pro Tv dupa accidentul suferit la schi a fost asteptata de milioane de telespectatori curosi sa se reintalneasca cu iubita prezentatoare. Astfel, la nivelul intregii populatii a Romaniei aproape 3 milioane de telespectatori urmareau in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 19.39 Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca. In acest moment, Pro Tv a inregistrat pe publicul din mediul urban o audienta medie de 14,3 puncte de rating si 32,3% cota de piata, aproape de trei ori mai mult decit Antena 1 care obtinea doar 4,9 puncte de rating si 11% cota de piata.

Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile, in intervalul orar in care a fost difuzata principala editie de Stiri a zilei, de la ora 19.00, atit pe publicul din mediul urban, cit si pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, audienta medie inregistrata de Stirile Pro Tv de la ora 19.00 a fost pe publicul din mediul urban de 10,7 puncte de rating si 24,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 6,7 puncte de rating si 15,4% cota de piata. Clasamentul ramane neschimbat si pe publicul din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani cand Pro Tv se instaleaza confortabil pe pozitia fruntasa cu 8,2 puncte de rating si 26,2% cota de piata, mai mult decat dublu fata de Antena 1 care a inregistrat doar 3,9 puncte de rating si 12,6% cota de piata.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]