19 aprilie 2024
Amical: Urban Titu – Sporting Turnu Măgurele 1-4 (1-4)

Amical: Urban Titu – Sporting Turnu Măgurele 1-4 (1-4)

urbanturnuUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere primul amical din perioada de pregătire. Pe terenul sintetic de la Bradu, echipa dâmboviţeană a cedat în faţa lui Sporting Turnu Măgurele, cu scorul de 4-1, după ce staff-ul tehnic a dorit să vadă la lucru numeroşi jucători veniţi în probe. De asemenea, Adrian Neaga nu a putut miza pe serviciile mai multor titulari de drept din cauza accidentărilor uşoare şi a altor probleme de sănătate pe care le-au întâmpinat.

Chiar dacă Urbanul a început bine jocul şi a deschis scorul prin Rădescu, adversarul s-a mobilizat rapid şi a reuşit să înscrie de patru ori până la pauză, prin L. Teleoacă, Dumitrescu, Bădoi şi Ilie. În disputa cu liderul din Liga a 4-a teleormăneană, Rică Neaga a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Iordan – I. Ion (ajuns în probe de la Academia de Fotbal „Sport Team” Bucureşti), Avram, Militaru, R. Stan (Dinamo 2 Bucureşti) – Corbu, Dicu, Horvath (Corvinul Hunedoara), Anghel (Concordia 2 Chiajna) – M. Cârstea – Rădescu, iar din actul secund pe teren au mai intrat M. Mihai – Dogaru (Sport Team Bucureşti), Neguţ, Nedelcu, Căldăraru (Atletic Bradu), Zidăroiu (Voinţa Pierşinari), Tuţă, Voicu şi Tache (Sport Team Bucureşti).

Cantonamentul montan a fost amânat

La capătul primului amical al iernii, conducătorii Urbanului au luat decizia amânării cu zece zile a cantonamentului centralizat de la Sinaia. Această hotărâre a survenit pentru faptul, ca săptămâna viitoare, să fie testaţi la baza sportivă de la Hagioaica alţi jucători care şi-au dat acceptul de a susţine probe de joc la divizionara C dâmboviţeană.

Colaborare încheiată între Urban şi Pâslaru

Începând de astăzi, în mod oficial, fundaşul Silviu Pâslaru nu mai este fotbalistul lui Urban Titu, după ce acestuia i-a expirat perioada contractuală cu gruparea de pe „Orăşenesc”. Ajuns la Titu în vară, apărătorul de 23 ani a evoluat sub comanda lui Rică Neaga în 15 meciuri (13 în campionat şi două în Cupa României) şi a bifat numai puţin de 1324 de minute în teren. ACS Urban îi mulţumeşte lui Pâslaru pentru efortul depus de la venirea sa la Titu şi îi doreşte mult succes în carieră.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial