20 aprilie 2024

Alţi şapte dâmboviţeni au fost confirmaţi cu noul virus COVID-19

izol3Situația devine tot mai dificilă în comuna Corbii Mari. Încă șapte persoane au fost infectate cu noul coronavirus şi au fost duse, noaptea trecută, la spital.

În Corbii Mari sunt confirmate pozitiv până acum 14 persoane, iar un bărbat de 56 de ani, de aici, a decedat, după ce s-a infectat cu coronavirus într-o clinică de dializă din Bucureşti.

Cei șapte noi pacienți sunt din satul Moara din Groapă și sunt contacții unui bărbat care s-ar fi infectat și el cu virusul ucigaș la aceeasi clinică privată din București, unde mergea tot pentru dializă.
Ionuţ Bănică, primarul comunei Comunei Corbii Mari:

“Deocamdată sunt în izolare 189 de persoane din Corbii Mari, însă urmează o nouă anchetă epidemiologică și s-ar putea ca numărul celor care vor fi nevoiți să stea în izolare să atingă cifra de 300. Situația poate deveni și mai gravă în comuna noastră. Cer Guvernului și autorităților responsabile să decidă testarea tuturor localnicilor din comuna Corbii Mari. Este singurul mod în care putem opri răspândirea acestui virus în localitățile noastre,“ a  declarat Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial