28 martie 2024
Altețea Sa Principele Nicolae, în vizită la Aninoasa!

Altețea Sa Principele Nicolae, în vizită la Aninoasa!

principe“În data de 10 Octombrie 1930, Regele Carol al II-lea, adresa o scrisoare ministrului apărării, în vederea înscrierii fiului său Mihai, mare voievod de Albă Iulia, ca elev în clasa I la Liceul Militar “Nicolae Filipescu” de la Mănăstirea Dealu.

Joi, 8 mai 2019, am avut deosebita plăcere de a primi vizita principelui Nicolae. Emoționat și nerăbdător de a vizita locul unde, în trecut, a învățat Regele Mihai – Fosta Școală Mili…tară-, fiul Principesei Elena de România a fost întâmpinat cu tradiționala pâine și sare, de domnul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu și de administratorul public, Vladut Niculae.

După ce au vizitat Sfânta Mănăstire Dealu, oaspeții noștrii au fost conduși la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, amplasat pe locul fostului liceu militar, unde președintele AMVVD Marius Apostol și prim-vicepreședintele Dan Cosma, le-au oferit toate detaliile proiectului ambițios pe care și-l propun”, a precizat primarul comunei Aninoasa, Constantin Maricescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial