28 martie 2024
VIDEO! Alertă în judeţul Dâmboviţa! Poliţiştii sunt pe urmele a trei indivizi bănuiţi că au ucis o femeie!

VIDEO! Alertă în judeţul Dâmboviţa! Poliţiştii sunt pe urmele a trei indivizi bănuiţi că au ucis o femeie!

crb3Este alerta in judetul Dambovita. Trei indivizi, banuiti ca au omorat in noaptea de Inviere o femeie in varsta de 63 de ani, sunt in continuare in libertate.

crbNepoata victimei, care locuia cu bunica in casa, nu a auzit nimic si a alertat autoritatile abia dupa cateva ore de la cumplita fapta. Acum anchetatorii incearca sa-i gaseasca pe vinovati si spun ca au un cerc de suspecti.

“Uitati, bata cu sarma. Sotului i-am zis nu pune mana pe ea si am luat-o cu piciorul si am dus-o aici”, spune o vecina.

crb1Femeia in varsta de 63 de ani, din comuna Butimanu, era vaduva si locuia cu nepoata ei, de 25 de ani. Crima oribila a avut loc in noapte de Inviere, dar anchetatorii au fost alertati abia dupa ore bune, cand tanara si-a gasit bunica intr-o balta de sange.

“Daca vecinii au auzit de la garaj pana la geam, nu auzea nepoata. Daca era o femeie cu cap, suna la 112. Nepoata de ce nu a auzit?” declara nora victimei.

crb2“A strigat hotii, de doua ori. Dar asa, stransa asa la gat”, relateaza o martora. “S-au ridicat 3 persoane. A incercat-o iarasi acum doua saptamani, mi-a zis, sunt doi insi la mine la poarta. Avea dusmani, era ea prea rea de gura, ne dracuia, ne blestema.”

crb4Vecinii victimei sunt socati de cele intamplate.”Asta e crima in familie, nu puteam sa stiu eu ca are bani acolo”, spune unul dintre ei, convins ca a fost ucisa de neamuri pentru a ii lua banii din casa.

Anchetatorii spun ca au un cerc de suspecti, au ridicat mai multe probe de la fata locului. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, suspectii risca pana la 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial