ALERTĂ! “32 de muncitori din fabrica Arctic Găeşti, confirmaţi cu noul coronavirus” | TargovisteNEWS

ALERTĂ! “32 de muncitori din fabrica Arctic Găeşti, confirmaţi cu noul coronavirus”

Webp.net-resizeimageUn scenariu ingrijorator s-a confirmat, din nefericire, la ARCTIC! 32 de muncitori din 98 testati pe cheltuiala conducerii au fost confirmați pozitiv COVID-19. Linia 3 a fost deja închisă, ca urmare a numarului mare de infectari, iar autoritatile sunt in alertă maximă, pentru a gestiona cat mai bine această criză. Nu am reusit sa aflam, pana la această ora, cati dintre cei pozitivi sunt din Găești. Din prima serie de 10 confirmati, 5 sunt domiciliați in orasul nostru, dar cu siguranță este vorba despre mult mai multe persoane.

Atragem atenția ca este foarte important sa respectăm acum, mai mult decat oricand, masurile de protecție si de distantare sociala. Chiar daca la nivel național am iesit din starea de urgenta si am intrat in starea de alerta, la Găești si in alte localități din sudul judetului, epidemia abia a inceput. Nu iesiti din case fara masti, pastrati distanta și incercati sa limitați intalnirile si iesirile care nu sunt urgente, scrie Cronica de Găeşti.

 

Life-Style

Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

COMUNICAT DE PRESĂ Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile [...]