Alba-neagra cu şefia Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa! Niculina Sandu, demisă din nou! Una spune CJAS, alta e realitatea! Dovada foto | TargovisteNEWS

Alba-neagra cu şefia Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa! Niculina Sandu, demisă din nou! Una spune CJAS, alta e realitatea! Dovada foto

ordinScandal cât casa la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa!

După ce, ieri, a fost repusă în funcţia de preşedinte – Director al CJAS, aseară, Niculina Sandu a fost demisă din nou.

Site-ul de ştiri www.targovistenews.ro a publicat, ieri, informaţia după ce a avut dovada clară că Niculina Sandu a fost numită oficial, prin Ordinul CNAS nr 302/1.04.2019.

Mai mult, publicaţia noastră a intrat în posesia plângerii formulate de Niculina Sandu în urma căreia conducerea CNAS a decis să o repună în funcţie.

Minunea n-a durat însă decât câteva ore. Aseară, Niculina Sandu a fost anunţată că a fost dată jos din funcţie.

Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa a remis astăzi un comunicat de presă pe care îl redăm în cele ce urmează -

COMUNICAT:

Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița face următoarele precizări:

Ținând cont că la data de 01.04.2018 în presa a apărut stirea privind repunerea în funcția dePreședinte-Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmbovița a doamnei Niculina Sandu care ar fi contestat ordinul de destituire”, pentru corecta informare a opiniei publice, vă comunicăm următoarele:

1.Informația apărută în presă nu a fost transmisă oficial de biroul de presă al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

niculina-cjas2.Într-adevăr a existat în data de 01.04.2019 Ordinul CNAS nr. 302 din 01.04.2019 de numire a doamnei Sandu Niculina, ordinul fiind revocat în acceași zi de CNAS prin Ordinul nr. 306 din 01.04.2019, aspect în legătură cu care d-na Sandu Niculina a luat act în data de 02.04.2019.

Menționăm faptul că doamna Sandu Niculina nu a contestat la momentul respectiv nici destituirea inițială (conform ordinului nr. 206 din 06.02.2019) și nici actuala destituire (conform Ordinului CNAS nr. 306 din 01.04.2016).

Prin urmare Președinte-Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmbovița este dr.jr. Crăciun Cornel numit să exercite această funcție prin Ordinul 307/01.04.2019 care reprezintă o continuitate a numirii în funcția inițială prin Ordinul nr. 222 din 14.02.2019, astfel încât numirea doamnei Sandu Niculina în data de 01.04.2019 a rămas fără efecte juridice.

Detaliile suplimentare vor fi oferite în conferința de presă pe care o vom organiza în cel mai scurt timp.

Biroul de Presă

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]