25 aprilie 2024
Ai văzut cât de bine arată zona de recreere de la Mănăstirea Dealu?

Ai văzut cât de bine arată zona de recreere de la Mănăstirea Dealu?

“O nouă şi interesantă zonă de agrement a început să se dezvolte la Monumentul Eroilor de la Mănăstirea Dealu

„Aninoasa civilizaţiei” o să aparţină tinerei generaţii

Aşa şi-a propus primarul Constantin Maricescu, să investească din ce în ce mai mult în viitor. Astfel, anul viitor, domnia-sa are în vedere să realizeze mai multe parcuri dedicate celor mai mici locuitori ai comunei, dotate după toate standardele moderne.

După înălţarea şi dotarea Centrului de Zi, după darea în folosinţă a terenului de mini-fotbal, se are în vedere organizarea unor terenuri de tenis de câmp şi – într-un viitor ceva mai îndepărtat – a unui ştrand.

Dar, până atunci, în perimetrul Monumentului Eroilor de la Mănăstirea Dealu, Primăria Aninoasa a amenajat un loc de recreere din care se poate admira în condiţii civilizate panorama municipiului Târgovişte.

Astfel, se poate spune că „intrăm în rândul lumii”, pentru că toate marile oraşe care dispun de o colină în apropiere au asemenea platforme de pe care să se vadă întreaga localitate.

A fost realizat şi montat, de asemenea, un panou informativ cu date despre Mănăstirea Dealu şi împrejurimi.

Pentru viitor, primarul Constantin Maricescu prevede dezvoltarea turistică a zonei, prin realizarea unui mini-parc de aventură şi alte lucruri interesante.

Toate acestea au fost oferite publicului larg cu ocazia solemnităţilor prilejuite de Ziua Armatei Române”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Aninoasa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial