16 aprilie 2024

Adrian Ţuţuianu, supărat foc pe guvernul tehnocrat!

tutuianua„Parlamentarii au votat bugetul patriei, iar din acest buget ne-am luat şi noi cota parte. Bugetul pe anul viitor este mai mic, Guvernul tehnocrat nu ne dă o şansă de dezvoltare.

Bugetul este mai mic cu mult, cu aproape 200 de miliarde lei vechi. Trebuie însă să fac precizarea că raportarea am făcut-o la alocările finale ale anului 2015, alocările iniţiale ale anului 2015 au fost ceva mai mici, deci putem să sperăm că pe la jumătatea anului se va face o rectificare care să fie pe plus şi să ne suplimenteze banii.

M-am uitat pe anexe şi avem cu aproape 80 de miliarde lei vechi mai puţin pentru drumuri, ceea ce înseamnă enorm de mult, anul acesta, 2015, am avut cea mai bună alocare din ultimii 25 de ani pe drumurile judeţene şi comunale – aproape 180 de miliarde lei vechi, deci am pierdut foarte mult.

De asemenea, am văzut o sumă cam cu 120 de miliarde mai mică din impozitul pe venit şi TVA. Avem în schimb nişte creşteri pe zona de alocaţii pentru protecţia copilului, că s-au schimbat standardele, avem o alocaţie suplimentară pe creşterea de salarii de 10% şi o sumă aproape identică pe sistemul de protecţia copilului, scăzând salariile, şi o sumă un pic mai mică pe «Lapte şi corn»”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial