25 aprilie 2024

Adrian Țuțuianu: “PSD TREBUIE să rămână la guvernare!”

FullSizeRender„Îmi exprim poziţia personală şi cred că PSD trebuie să rămână la guvernare, pentru că are un mandat dat de popor, prin alegeri, în anul 2012, şi în al doilea rând pentru că are obligaţii de îndeplinit faţă de cei care ne-au ales.

Singura opţiune pentru ieşirea de la guvernare pe care eu am auzit-o este a primarului de la Sectorul 3, Robert Negoiţă, ea a rămas singulară.

Al treilea lucru, din consultările pe care le-am avut la nivel de regiune, dar şi la nivel naţional, cu lideri ai partidului, opinia cvasimajoritară este în sensul rămânerii partidului la guvernare.

Luând în calcul pe de-o parte nevoia de a asigura un echilibru pe scena politică românească, continuând cu nevoia de a ne sprijini aleşii locali, care sunt la momentul acesta majoritari în toate structurile administraţiei publice locale şi judeţene şi nu în ultimul rând pentru a pune în aplicare programul nostru de guvernare care credem noi că a dat până acum rezultate, chiar dacă lucrul acesta nu a fost încă foarte bine perceput de majoritatea populaţiei”, a precizat liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial