19 aprilie 2024

Adrian Țuțuianu “ÎI BAGĂ-N BOALĂ” pe liberalii dâmbovițeni!

ambulante„Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa s-au poziţionat împotriva proiectului de hotărâre prin care au fost reduse 171 de paturi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Măsura a fost adoptată de majoritatea PSD constituită în jurul preşedintelui CJD, Adrian Ţuţuianu, ca o dovadă fără echivoc de demagogie politică şi de neputinţă administrativă.

Aceasta este cea mai mare reducere a numărului de paturi în unităţile spitaliceşti din judeţul Dâmboviţa, aproape dublă faţă de reducerea din oraşul Titu de acum câţiva ani, soluţia identificată de PSD fiind una comodă pentru management, dar dezastruoasă pentru dâmboviţeni.

Majoritatea lui Ţuţuianu din Consiliul Judeţean ignoră, aşadar, nevoile pacienţilor, obligaţi să stea şi câte doi în pat, şi se aliniază politic pentru a vota măsuri împotriva acestora”, se arată în comunicatul de presă remis de PNL Dâmbovița.

„Dacă politic pot înţelege lucrurile acestea la PNL, nu pot înţelege de ce presa, care are o relaţie foarte bună cu mine, nu mă întreabă şi transmite opiniei publice informaţii false.

De la PNL m-aş fi aşteptat la puţină decenţă. Nu poate să vină dl Iulică Vladu să vorbească despre sănătate în judeţul Dâmboviţa, când este autor direct, prin ridicare de mână, al închiderii Spitalului de la Titu.

Noroc că a căzut guvernarea PDL la timp, că ar fi închis şi Spitalul de la Găeşti”, a spus Adrian Țuțuianu,  preşedintele CJD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial