29 martie 2024

Adrenalină pe două roţi, la Moreni! A treia etapă a Campionatului naţional de Enduro Cross!

motocr4Adrenalina pe doua roti, la Moreni! Peste 40 de sportivi s-au intrecut in ce-a de-a treia etapa a Campionatului National de enduro cross.
In timp ce pentru profesionisti a fost floare la ureche, traseul s-a dovedit a fi o adevarata provocare pentru incepatori.
motocr3Ba unii au avut nevoie de ajutorul echipajelor de salvare dupa ce s-au accidentat.
Din cauza caldurii excesive, unuia dintre sportivi i s-a facut rau, a ametit pe motor si a fost preluat de salvatori…
motocr42 de tineri sportivi au dat tot ce au avut mai bun in etapa a 3 a a campionatului de enduro cross, ce a avut loc pe dealul Sangeris, la Moreni.
Pentru un tanr, din Brasov, competitia s-a oprit mai repede decat s-a asteptat.
motocr1Participant: “Pur si simplu am ametit. M-am oprit, mi-a venit ameteala, am cazut…”
ANDREI BOŢOACĂ, campion est european la enduro crsoss: “Mergem pe un risc destul de mare, traseul daca nu este foarte bine pregatit se pot intampla multe accidente. Cum spune si statistica, motociclismul este cel mai periculos”
motocr5CĂTĂLIN DUŢĂ, vicepreşedintele Federaţiei Române de Motociclism: “Este foarte, foarte cald, echipamentul este destul de gros, sper ca in padure baietii se vor racori”
Participantii au avut de trecut mai multe probe, de la sarituri peste busteni si anvelope, pana la traversari prin mlastina
SILVIU GLODEANU, organizator: “Traseul este unul complex, dificultate medie, participantii vor intampina probleme pe traseu, avem o zona mlastinoasa”
Edilii din Moreni au planuri mari si se gandesc sa investeasca serios in zona pentru motocross, mai ales ca asa ar atrage si mai multi turisti
CONSTANTIN DINU, primarul oraşului Moreni: “Este un proiect pentru a amenaja aceasta pista astfel incat aici sa se poata desfasura si competitii internationale”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial