23 aprilie 2024

Adolescent jefuit în parcul din Târgovişte!

viold5Tânăr de 16 ani, reținut de polițiști pentru nerespectarea obligațiilor privind arestul la domiciliu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgoviște au fost sesizați că unui băiat de 15 ani, din localitate, i-a fost sustras telefonul mobil.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr de 16 ani, instituționalizat în cadrul unui centru de servicii sociale din Dâmbovița.

În sarcina acestuia s-a reținut că în ziua de 27 septembrie a.c., în timp ce se afla într-un parc din Târgoviște, ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și i-ar fi sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la data de 20 septembrie a.c., împotriva bănuitului a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

Având în vedere că acesta nu a respectat obligaţiile stabilite de instanţă în conformitate cu ordonanţa de dispunere a măsurii preventive și a comis o altă infracțiune de furt, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial