Admiterea la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște | TargovisteNEWS

Admiterea la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște

semiCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în zilele de 14 și 15 mai 2018, la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, va avea loc sesiunea de înscriere pentru 28 locuri, la profilul teologie.

Probele practice (eliminatorii) și proba teoretică se vor desfășura în ziua de 16 mai 2018, iar afișarea rezultatelor va avea loc în ziua de 22 mai 2018.
Condițiile de înscriere sunt următoarele:
-media generală a claselor V – VIII: minim 7.00;
-media la purtare a claselor V – VIII: minim 9.00;
-vizita medicală este obligatorie şi eliminatorie;
-binecuvântarea Chiriarhului (se va acorda în cele două zile de înscriere).
În cadrul Seminarului există și profilul filologie, băieți și fete, anul acesta existând 56 de locuri, iar admiterea se va face prin repartizare electronică. De asemenea, există și clase de gimnaziu, înscrierea pentru cele 25 de locuri, în clasa a V-a, făcându-se în perioada 1-30 iunie a.c., prin concurs de dosare.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]