Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa, explicaţii despre noutăţile legislative | TargovisteNEWS

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa, explicaţii despre noutăţile legislative

www.mariusbuga.ro_images_finpNoutăţi legislative fiscale pentru contribuabili

Miercuri, 7 februarie 2018,orele 10, 00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa va organiza o întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3337 din 29 decembrie 2018 privind încadrarea în activitatea de creare de programe pentru calculator, O.M.F.P. nr. 470/11.01.2018 privind principalele aspecte legate de întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unităţile teritoriale ale M.F.P. și alte acte normative, la sediul instituţiei dinTârgovişte, din Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi).

În cadrul aceleiaşi întâlniri va fi prezentat de asemenea calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii februarie 2018 .

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Dâmboviţa, prin intermediul CallCenter-ului apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm .

A.J.F.P.Dâmboviţa

 

 

www.anaf.ro

 

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]