28 martie 2024

ACUZAŢII GRAVE! Pacient de la Spitalul din Târgovişte, ignorat de medicul de la Pneumologie până a intrat în comă hipoglicemică! VIDEO

spj2Acuzatii grave planeaza asupra medicilor si asistentelor de la sectia de Pneumologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste.

spj5Rudele unui pacient de 76 de ani se plang ca acesta nu a fost ingrijit corespunzator. Batranul sufera de coma hipoglicemica si se zbate intre viata si moarte la sectia de Terapia Intensiva. Si ca umilinta sa fie maxima, un asistent a trimis-o pe nepoata pacientului sa-i cumpere o shaorma de la un fast food.

spj7Pacientul, care are 76 de ani si sufera de diabet, a ajuns pe mana medicilor in urma cu o saptamana. Rudele spun ca ore in sir pacientul nu a primit ajutor medical, iar doctorita care il ingrijea a sustinut ca acesta nu s-ar afla in pericol, convinsa fiind ca rezultatul analizelor este eronat.

spj6Florina Sabiescu, fiica pacientului: Dimineata, la 6 jumatate, tatal meu a intrat in coma diabetica. Ma intreb si eu cum a fost posibil. Nu am gasit pe nimeni, am inceput sa plang. La ora 7 a venit o asistenta si i-a dat aparatul! Diabet!
Reporter: Ce o acuzati pe doctorita?
Florina Sabiescu: Neglijenta si dezinteres.

spj1Diana Sabiescu, nepoata pacientului: Bunicul meu era miercuri dimineata intr-o stare deplorabila, iar medicilor nici macar nu le-a pasat.
Reporter: Cum a reactionat doamna doctor cu dvs?
Diana Sabiescu: A fost foarte dezinteresata, ca astea sunt mofturi, ca dansa nu poate sa aiba grija doar de un singur pacient.

spjDoctorita a recunoscut in fata superiorilor ca nu a verificat atent starea de sanatate a pacientului.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste: “Referitor la cele semnalate am demarat o ancheta interna pentru a verifica daca datele sunt exacte. Pacientul este in stare grava.”

Barbatul este in stare grava, spun doctorii. In momentul de fata respira doar cu ajutorul aparatelor. Este internat in sectia de Terapie Intensiva, iar deocamdata medicii sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire.

spj4Rudele pacientului au depus o plangere penala impotriva medicului, la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita. De asemenea, cazul va fi analizat si de Colegiul Medicilor Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial