29 martie 2024

ACUM! Percheziţii pe Valea Dâmboviţei! Descinderi în gospodăriile producătorilor de alcool!

www.mariusbuga.ro_images_perchezitziPERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FABRICAREA ȘI COMERCIALIZAREA DE PRODUSE ACCIZABILE

În această dimineață, polițiștii din Dâmbovița, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Invervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, efectuează 30 de percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni economice.

La data de 24 octombrie a.c., 189 de polițiști de investigare a criminalității economice și de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliție Județean Dâmbovița, efectuează 30 de percheziții la persoane bănuite de fabricarea și comercializarea de produse accizabile.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice și juridice din județul Dâmbovița, obținând venituri ilegale.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de Codul Fiscal.

La activități participă luptători ai Serviciului pentru Invervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial