ACUM! De ce au ieşit poliţiştii în număr mare pe DN 7 şi DN1A! | TargovisteNEWS

ACUM! De ce au ieşit poliţiştii în număr mare pe DN 7 şi DN1A!

IMG-20180109-WA0007Acțiune a polițiștilor din Dâmbovița și Ilfov

Astăzi, 09 ianuarie, în intervalul orar 06.00-14.00, polițiștii de la rutieră din Dâmbovița și Ilfov organizează o acțiune comună pe DN1A și pe DN7, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație, folosind autospecialele dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Polițiștii acționează pe raza localităților Păstârnacu, Bujoreanca, Lucianca, Crevedia, Mogoșoaia, Vlăsia, Chitila, Tărtășești, Slobozia Moară, Lungulețu, Mătăsaru, Valea Mare și Găești.

IMG-20180109-WA0010Acțiunea se axează în special pe combaterea excesului de viteză, pe verificarea stării tehnice și a legalității transportului de mărfuri și persoane.

La activități participă și efective de ordine publică și reprezentanți ai I.S.C.T.R..

În perioada 01 ianuarie-31 decembrie 2017, pe DN1A, pe raza județelor Dâmbovița și Ilfov s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a 11 persoane și vătămarea corporală ușoară a altor 6.

Totodată, pe DN7, în aceeași perioadă s-au înregistrat 13 accidente de circulație grave care au avut ca și consecințe decesul a 5 persoane, vătămarea corporală gravă a 8 persoane și rănirea ușoară a altor 7.

Life-Style

“Revelionul familiştilor”. Peste o sută de iubitori ai muntelui au luat drumul Bucegilor pentru a se detoxifia după bogatele mese de sărbătoare

La începutul fiecărui an, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park organizează, în parteneriat cu prietenii Asociației Ecologice Floare de Colț, o tură specială, de deschidere de poteci pe trasee clasice de iarnă, din masivul Bucegi. În week-end-ul recent încheiat, 100 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, majoritatea [...]