ACUM! De ce au ieşit poliţiştii în număr mare pe DN 7 şi DN1A! | TargovisteNEWS

ACUM! De ce au ieşit poliţiştii în număr mare pe DN 7 şi DN1A!

IMG-20180109-WA0007Acțiune a polițiștilor din Dâmbovița și Ilfov

Astăzi, 09 ianuarie, în intervalul orar 06.00-14.00, polițiștii de la rutieră din Dâmbovița și Ilfov organizează o acțiune comună pe DN1A și pe DN7, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație, folosind autospecialele dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Polițiștii acționează pe raza localităților Păstârnacu, Bujoreanca, Lucianca, Crevedia, Mogoșoaia, Vlăsia, Chitila, Tărtășești, Slobozia Moară, Lungulețu, Mătăsaru, Valea Mare și Găești.

IMG-20180109-WA0010Acțiunea se axează în special pe combaterea excesului de viteză, pe verificarea stării tehnice și a legalității transportului de mărfuri și persoane.

La activități participă și efective de ordine publică și reprezentanți ai I.S.C.T.R..

În perioada 01 ianuarie-31 decembrie 2017, pe DN1A, pe raza județelor Dâmbovița și Ilfov s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a 11 persoane și vătămarea corporală ușoară a altor 6.

Totodată, pe DN7, în aceeași perioadă s-au înregistrat 13 accidente de circulație grave care au avut ca și consecințe decesul a 5 persoane, vătămarea corporală gravă a 8 persoane și rănirea ușoară a altor 7.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]