29 martie 2024

Acțiune de amploare a polițiștilor pe Valea Dâmboviței!

www.mariusbuga.ro_images_politieAcţiuni ale poliţiştilor dâmboviţeni în mediul rural, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Voineşti, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragomireşti, au acţionat pe raza de competenţă pentru reducerea fenomenului infracţional şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă în rândul populaţiei.

 

Astfel, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 9 000 de lei.

 

Dintre acestea, 25 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, 13 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 5 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a 160 de pâini, precum şi a unor cantităţi de legume şi cereale, care erau comercializate fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

 

De asemenea, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Butimanu şi cei ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Băleni au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4 420 de lei.

 

25 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru încălcarea regulilor de circulaţie, iar 14 persoane au fost amendate pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 

 

Totodată, poliţiştii au confiscat legume în valoare de 100 de lei, întrucât nu s-a putut justifica provenienţa acestora.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial