29 martie 2024
Aceştia sunt adolescenţii dispăruţi din Gura Ocniţei. I-aţi văzut?

Aceştia sunt adolescenţii dispăruţi din Gura Ocniţei. I-aţi văzut?

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a doi minori în vârstă de 13 ani, plecați voluntar de la domiciliu

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost seaizati cu privire la faptul ca doi minori în vârstă de 13 ani, din Gura Ocnitei, au plecat voluntar de la domiciliu fara a mai reveni. La activitătile de cautare participa aproximativ 90 de polițiști, precum și jandarmi, pompieri și voluntari.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie. Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial